Kunststof kozijnen

Onze kunststof kozijnen zijn de perfecte oplossing en dat komt niet alleen doordat ze uitstekende isolerende eigenschappen hebben. Maar ze hebben ook de looks van echt hout én zijn onderhoudsarm; schilderwerk is dus verleden tijd. Bovendien ben je helemaal vrij om de kleur, structuur en profilering te kiezen die bij jouw smaak en de stijl van jouw woning passen.

Maatwerk met een Nederlandse touch

Bij VAKkozijnen begrijpen we dat elk huis uniek is. Daarom leveren wij maatwerk kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien die perfect passen bij de stijl van jouw woning. Onze kunststof kozijnen worden gemaakt in de Nederlandse fabriek van Select Windows in Zwaag, Hollandser kan niet.

Stevigheid en veiligheid

VAKkozijnen staat voor kwaliteit. We zijn niet voor niets partner geworden van Select Windows. Alle kozijnen die ze maken, zijn maatwerk en gebaseerd op Schüco profielen. Deze profielen zijn in de kern gevuld met staal wat zorgt voor extra stevigheid én een betere inbraakbeveiliging. Jouw veiligheid staat sowieso bij ons voorop. Onze kunststof deuren zijn bijvoorbeeld standaard voorzien van SKG*** deurbeslag zodat ze voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Stijlvol en persoonlijk

Jouw woning moet niet alleen van binnen prettig wonen, maar ook aan de buitenzijde een mooie uitstraling hebben. Dat is pas echt thuiskomen. Alle kunststof kozijnen zijn daarom leverbaar in maar liefst 150 kleuren en structuren en in 3 verschillende profielen. Zo kun je altijd kiezen voor je eigen stijl die jouw woning uniek maakt.

Handig om te weten: Bij een dieper profiel is er meer ruimte voor de isolerende werking en past er ook dikker isolatieglas in. Wil je je woning verduurzamen, dan is dit ideaal, want je behaalt hiermee een lagere U-waarde.

Energiezuinig wonen met Energie Kozijn

Ramen en deuren zijn vaak de grootste energielekken in een woning. Dat zorgt niet alleen voor tocht en condens, maar ook voor een hogere energierekening. Door te kiezen voor een Select Windows Energie Kozijn, ben je daar voorgoed vanaf. Je isoleert je woning hiermee tot wel 40% beter dan de huidige generatie kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Het Energie Kozijn helpt je dus om energie te besparen en je energierekening te verlagen.

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm en duurzaam

Het onderhouden van traditionele houten kozijnen kan tijdrovend en kostbaar zijn. Met de kunststof kozijnen van Select Windows, is dat niet meer nodig. Ze zijn onderhoudsarm en hoeven dus nooit meer geschilderd te worden. Af en toe schoonmaken is meer dan voldoende. Zo geniet je van duurzame kwaliteit en is schilderen verleden tijd.

Voordelen van kunststof kozijnen:

  • 15 jaar garantie op kunststof kozijnen, de kleur en de montage;

  • 10 jaar garantie op het hang- en sluitwerk;

  • Mogelijk i.c.m. ventilatieroosters en insectenhorren;

  • Hoge isolatiewaarde, inbraakwerend en onderhoudsarm;

  • 150 verschillende kleuren met een houtnerf, matte of metallic structuur.

Zullen we samen jouw woning optimaliseren?

Kies jij voor duurzaamheid, veiligheid en expertise? Maak dan samen met VAKkozijnen jouw woning comfortabel en energiezuinig. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Onze deskundige adviseurs staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en samen aan de slag te gaan voor een betere woning!