Isolatieglas

VAKkozijnen heeft jarenlange ervaring in de aannemerij. Daardoor weten we precies welk glas het beste rendement geeft bij de kunststof kozijnen voor jouw woning. Ontdek hoe ons isolatieglas jouw huis energiezuiniger maakt en jouw portemonnee blij maakt.

Wat is U-waarde?

Voordat we verdergaan, leggen we je eerst wat uit over de U-waarde. De U-waarde is een maatstaf voor de isolatiewaarde van glas. Heel simpel gezegd: hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolatie. Ons isolatieglas heeft een uitstekende U-waarde, wat betekent dat het warmteverlies tot een minimum beperkt wordt en de energie-efficiëntie van jouw woning wordt verbeterd.

ISDE subsidie op isolatieglas (hr++ of triple glas)

We hebben goed nieuws. Je kunt mogelijk in aanmerking komen voor ISDE-subsidie (investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing) als je kiest voor isolatieglas! Zowel HR++ glas als triple glas komen in aanmerking voor subsidie. Deze financiële ondersteuning maakt het nog aantrekkelijker om te investeren in energiebesparende maatregelen voor jouw woning.

Diverse mogelijkheden isolatieglas

VAKkozijnen levert standaard isolatieglas in HR++. Maar er zijn nog veel meer soorten glas om aan jouw specifieke behoefte te voldoen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Triple Glas: Voor maximale isolatie en geluidsdemping;
  • Figuurglas: Voeg een uniek en decoratief element toe aan jouw ramen;
  • Glas-in-Lood: Breng een nostalgische sfeer in huis met deze klassieke optie;
  • Zonwerend Glas: Reguleer de warmte en het zonlicht in jouw woning;
  • Anti-Reflectieglas: Minimaliseer reflecties en geniet van helder zicht.

ScreenLine: verduistering tússen het glas

Wil je extra comfort en privacy in huis? Onze ScreenLine-optie biedt de mogelijkheid om jaloezieën of plissé black-out gordijnen te integreren tussen het isolatieglas. Hiermee regel je eenvoudig de lichtinval en privacy in elke ruimte.

Ontdek meer bij VAKkozijnen

Wil je meer weten over onze kunststof ramen, deuren, schuifpuien in combinatie met isolatieglas? Neem dan ook een kijkje op onze andere productpagina’s. Ook hebben we een flink assortiment gevelbekleding, dakgoten en dakkapellen, die jouw woning kunnen verfraaien.

Kies voor comfort, energiezuinigheid en duurzaamheid met isolerend glas van VAKkozijnen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Onze deskundige adviseurs staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en samen met jou aan de slag te gaan voor een beter geïsoleerde woning!