Dakkapellen

Maatwerk dakkapellen: jouw wens, onze specialiteit

Bij VAKkozijnen vinden we het belangrijk dat de wensen die jij voor je woning hebt, gerespecteerd worden. Alle dakkapellen zijn daarom maatwerk en volledig afgestemd op jouw ideeën. Kies je voor een traditioneel landelijke uitstraling of ga je juist voor strak en modern? Met verschillende modellen, zoals een dakkapel met een plat of slepend dak, realiseren we samen de dakkapel van jouw dromen.

Snel en efficiënt in één dag geplaatst

Wij begrijpen dat een verbouwing ingrijpend kan zijn. Daarom worden onze dakkapellen prefab op maat gemaakt en binnen één dag bij jou geplaatst. Of je nu een landelijke of een strakke uitstraling wenst, je geniet altijd supersnel van je nieuwe ruimte zonder langdurige overlast.

Comfortabel in elk seizoen

Goede isolatie is belangrijk voor het comfort in jouw woning. Onze dakkapellen scoren hoog met een RC-waarde van 6.0+. Kort gezegd betekent dit dat ze een goede thermische isolatie bieden. Zo geniet je het hele jaar door van een aangename temperatuur en bespaar je tegelijkertijd op je energierekening.

Stijlvolle kunststof kozijnen, onderhoudsarm en duurzaam

In elke dakkapel van VAKkozijnen zitten kunststof kozijnen verwerkt. Deze zijn niet alleen stijlvol, maar ook onderhoudsarm en duurzaam. Je hoeft ze namelijk nooit meer te schilderen en ze hebben de uitstraling die jij zelf kiest.

Renoveer je hele woning

Je bent je aan het oriënteren op een dakkapel, wil je nog meer aanpakken? Bekijk dan ook onze andere productpagina’s voor dakgoten, isolatieglas en gevelbekleding. Zo ga je voor een bij elkaar passend geheel dat bijdraagt aan de waarde én de looks van je huis!

Kom naar de showroom van VAKkozijnen in Roden

Ben je klaar voor meer ruimte in je woning met een prachtige dakkapel? Neem contact op met VAKkozijnen voor een vrijblijvende offerte of gedegen advies in onze showroom. Onze deskundige adviseurs helpen je graag verder om samen jouw ideale dakkapel te realiseren!