Kunststof ramen

Al onze kunststof ramen en kozijnen zijn namelijk gebaseerd op Schüco profielen en verstevigd met origineel Schüco staal. Niet alleen een degelijke, maar ook superveilige keuze dus!

Maatwerk kunststof ramen met Schüco profielen

Onze kunststof ramen worden op maat gemaakt in de Nederlandse fabriek van Select Windows, met behulp van kwaliteitsprofielen van Schüco. De kunststof profielen worden rondom versterkt met staal. Hiermee kies je voor een passende stijl bij jouw woning én voor veiligheid en kwaliteit waarop je kunt vertrouwen.

Warm in de winter, koel in de zomer, altijd veilig

Dat je er in de winter warmpjes bijzit en in de zomer koel, staat buiten kijf als je kiest voor onze kunststof ramen en kozijnen. Wat misschien nog wel waardevoller is, is dat ze zijn voorzien van inbraakveilig deurbeslag. Hiermee voldoen onze ramen en kozijnen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Omdat VAKkozijnen kwaliteit en veiligheid wil waarborgen, zijn we aangesloten bij het VKG Keurmerk. Hiermee garanderen we kwaliteit, garantie, transparantie en duurzaamheid!

Voor elke woning een passend raam

Huizen zijn er in alle soorten en maten. Daarom kies je bij VAKkozijnen uit een breed assortiment aan ramen. Zoals draaikiepramen, vaste ramen en optische schuiframen. Maar ook voor klepramen, getoogde ramen, of zelfs een bovenlicht boven een deur, kun je bij VAKkozijnen terecht. Altijd in een stijl die past bij jouw woning én met bijbehorend isolatieglas.

Kies slim, kies een Energie Kozijn

Ramen en deuren zorgen vaak voor energieverlies – ze worden niet voor niets wel eens ‘energielekken’ genoemd. Kies daarom slim voor een Energie Kozijn: een isolerend kozijn met isolatieglas. De Energie Kozijnen van Select Windows zijn opgebouwd uit Schüco Living Profielen met triple glas en zijn er voor ramen, deuren, kozijnen en schuifpuien. Ze worden stuk voor stuk op maat gemaakt voor jouw woning. Het gebruik van isolatieglas en hoogwaardige materialen zorgt voor de beste isolatie, waardoor je energierekening daalt en je het hele jaar door geniet van een comfortabele temperatuur in huis.

Tip: wist je dat er voor de verduurzaming van jouw woning diverse subsidies beschikbaar zijn? Lees er hier meer over.

Onderhoudsarme ramen in elke stijl

Mocht je nog niet overtuigd zijn, dan trekken we je met onze laatste troef vast over de streep. Onze kunststof ramen zijn namelijk niet alleen functioneel maar ook onderhoudsarm. Je hoeft je dus nooit meer zorgen te maken over schuren of schilderen, hoe fijn is dat?! Met keuze uit 150 kleuren en structuren en een diverse aanbod aan profielstijlen (zoals Hollands Accent, Hollands Blok en Hollands Facet) zijn onze kunststof ramen altijd passend bij de stijl van jouw woning.

Bezoek onze showroom in Roden

Wil je meer weten over onze kunststof ramen, deuren of isolatieglas? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Of vraag direct een offerte aan. Met de kunststof ramen van VAKkozijnen, kies je voor duurzaamheid, veiligheid en klasse voor jouw woning!