VAKkozijnen: volop expertise en vakkennis in Roden

Op zaterdag 24 februari is het zover: dan openen wij officieel onze deuren en is de nieuwe showroom van VAKkozijnen in Roden een feit!

De nieuwe showroom van VAKkozijnen in Roden wordt geleid door Sjouke en Paulien Visser. Sjouke heeft met zijn bouwbedrijf al vele woningen in de regio van Select Windows kozijnen voorzien. Met VAKkozijnen nemen hij en Paulien nu ook een adviserende rol op zich. Vanuit een prachtige showroom in Roden vertellen zij graag over de isolatiekracht van mooie kozijnen in combinatie met isolatieglas.

Maatwerk assortiment voor de woonconsument

VAKkozijnen gaat zich richten op kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van Select Windows, inclusief isolatieglas. Kunststof kozijnen zorgen voor uitstekende isolatie en verhogen de veiligheid. Daarnaast bieden we een breed assortiment aan maatwerk deuren. Van voordeur tot openslaande deuren en schuifpuien, die een nieuwe dimensie aan woningen kunnen geven. Isolatieglas draagt bij aan energie-efficiëntie. Ook behoren aluminium kozijnen, dakkapellen, gevelbekleding en dakgoten tot het assortiment. Daarmee tillen we woningen in de regio naar een hoger niveau.

Ongeëvenaarde kennis

Select Windows directeur Amanda Knol is blij dat VAKkozijnen als verkooppunt is toegevoegd aan het partnernetwerk. ‘Sjouke heeft jarenlange ervaring in de montage van kozijnen, wat betekent dat woningbezitters in de regio Roden kunnen rekenen op zijn kennis, vakmanschap en service. Hun kennis van bouw en renovatie, gecombineerd met hun expertise in het plaatsen van onze mooie kozijnen, maar ook de andere gevelproducten, maakt hen de ideale keuze voor jouw woningproject.’

Sjouke Visser: ‘Voor ons was het logisch om partner te worden van Select Windows. ‘Dat zit met name in de hoogwaardige producten en de service die zij leveren, dingen die Paulien en ik erg belangrijk vinden. Dat stelt ons ook in staat om de focus te leggen op advies geven en goed monteren, want dat is uiteindelijk wat wij het liefste doen.’

Perfect ingemeten en duurzaam

VAKkozijnen biedt deskundig advies om te zorgen klanten de beste keuze maken voor hun huis. Dat doen we vanuit een splinternieuwe showroom, waar klanten alles kunnen bekijken. Met een team van ervaren monteurs worden dagelijks particuliere woningen en appartementen gerenoveerd, onder de voorwaarden die zijn gesteld door branchevereniging VKG Keurmerk. Duurzaam renoveren, woningen klaar maken voor een energiezuinige of zelfs energieneutrale toekomst is daarbij een belangrijke doelstelling.

Sjouke en Paulien zijn bovendien goed geïnformeerd over de laatste subsidies voor woningverduurzaming en staan klaar om je ook hierin te begeleiden. Het ervaren team garandeert dat elk product perfect ingemeten en geïnstalleerd wordt. Of je nu in het Westerkwartier, Roden, Assen, Emmen of ergens anders in Drenthe woont, VAKkozijnen staat klaar om samen jouw woning om te toveren tot het huis van je dromen. Maak snel een afspraak voor een persoonlijk advies inclusief vrijblijvende offerte.